Fabrieken in China weer open

De fabrieken in China gaan weer langzaam beginnen met produceren en dit betekent dat we weer volop USB sticks kunnen leveren rechtstreeks vanuit China. Dit is voor u heel interessant omdat u op deze manier verzekerd zijn van de allerscherpste prijzen voor bedrukte usb sticks die er te vinden zijn.

Tips voor het laten bedrukken van usb sticks met logo

  • Kies voldoende capaciteit de geheugenprijzen verschillen momenteel niet zo heel veel en aan een 16GB stick heeft iedereen meer dan aan een 1GB stick.
  • Kies een betrouwbare leverancier met jarenlange ervaring op het gebied van bedrukte usb sticks.
  • Laat de bedrukte usb sticks eens voorzien van een lasergravure in plaats van een bedrukking met inkt. Een lasergravure slijt er nooit meer vanaf en staat chique.
  • Laat een usb stick bedrukken die je in je eigen vorm laat maken hoeft niet eens duur te zijn.
  • Als je een standaard model kiest is een model met sterke behuizing fijn. De techmate / twister usb is zo’n typisch voorbeeld van een evergreen die vanwege zijn degelijke ontwerp nog steeds een groot succes is.

Trends voor usb sticks met bedrukking

  • Steeds vaker wordt er bij het bedrukken van usb sticks gekozen voor USB 3.0 geheugen in plaats van USB 2.0 geheugen. USB 2.0 wordt nog steeds het meest verkocht maar mensen die ervaring hebben met de snelheid van USB 3.0 willen niet anders meer.
  • USB sticks in eigen vorm laten maken. Dit kan op 2 manieren in Soft PVC hierbij wordt er een vorm gegoten in 3D en krijg je hele gave custom made usb sticks. De andere uitvoering is een 2D model waarbij de contour van de usb stick een bepaalde vorm krijgt (bijvoorbeeld die van uw product of logo) en vervolgens dubbelzijdig digitaal wordt geprint in full colour. Het voordeel van deze laatste methode zijn dat de levertijd kort is, ca. 2 weken. De sticks zijn compacter omdat het basismateriaal vrij dun is en dat de afbeelding die er op komt zo realistisch kan zijn als een foto, op de 3D soft PVC uitvoering kan dat niet.
  • Eco USB sticks bedrukken met logo of lasergravure. Er zijn zogenaamde Eco usb sticks te bedrukken die bijvoorbeeld gemaakt zijn van papier, karton of hout en ook van gerecycled kunststof. Gezien de algemene trend op het gebied van duurzaamheid kun je hier dus ook met bedrukte usb sticks een oplossing voor vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.