Kijk eens in de koopjeshoek

Ben je op zoek naar een goede paraplu maar met een beperkt budget? Kijk dan eens in de koopjeshoek: https://www.paraplusite.nl/uitverkoop-op-op/

Deze paraplu’s zijn natuurlijk 100% nieuw en ongebruikt. Hoe kan het dan dat ze met kortingen van 30% tot 50% aangeboden worden? Dit komt omdat sommige modellen uit de collectie van vorig jaar komen en de nieuw collectie op kleine punten is aangepast maar het kan ook zijn dat het voorraad betreft van modellen die niet meer gemaakt worden en uit de collectie gaan. Nogmaals er mankeert niets aan deze paraplu’s en u kunt ze bedrukt of onbedrukt bestellen bij https://www.paraplusite.nl/

(Zomer)Storm paraplu

Het lijkt een wat onstuimige week te worden voor de tijd van het jaar. Het is dan ook nooit te laat om paraplu’s te kopen en te laten bedrukken als relatiegeschenk en promotiemiddel. Met het onvoorspelbare Nederlandse weer heb je altijd een goede gadget op voorraad.
https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Selecteren kun je leren (of laat je goed adviseren)

Bij het inkopen van paraplu’s als relatiegeschenk is het verstandig om je goed te laten adviseren. Prijs is natuurlijk superbelangrijk maar staar je daar niet blind op. Wil je een paraplu van 3 euro die na 3 maanden stuk is of geef je liever 5 euro uit voor een paraplu die 5 jaar mee gaat? De prijs zegt vaak iets over de te verwachten kwaliteit en daarom is het goed om vooraf te bepalen waar de balans tussen die 2 factoren moet liggen.
https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Paraplu bedrukken op 1 paneel of toch op meerdere?

Ook voor het bedrukken van paraplu’s is het belangrijk om na te denken over “wie” ze gaat gebruiken en “waar” hij/zij dat gaat doen. Is het voor een promotie bij een event en is maximale zichtbaarheid gewenst dan kun je denken aan een repeterende bedrukking op bijvoorbeeld 4 panelen, zo groot mogelijke prints en een drukkleur die goed contrasteert met het doek.

Is het de paraplu bedoeld als luxe relatiegeschenk en gaat het juist om kwaliteit, degelijkheid en subtiliteit en wil je dat de paraplu die je weggeeft de favoriete paraplu wordt van de ontvanger? Kies dan om te beginnen voor een sterke paraplu. Qua bedrukking zouden wij kiezen voor een print op 1 paneel, qua drukformaat hoeft het niet maximaal en qua kleurcontrast zou je het minder opvallend kunnen houden. Op deze manier zal de reclame op de paraplu nooit een belemmering zijn om de paraplu vaak te gebruiken!

Windproof paraplu bedrukken

De GP-76 is een extreem sterke en grote paraplu

Windproof vs. Stormproof, wat is het verschil nu eigenlijk?

Als je paraplu’s wilt laten bedrukken dan is het verstandig om eerst over de gewenste kwaliteit na te denken. Je wilt natuurlijk dat je klanten en prospects er zo lang mogelijk plezier van hebben maar bent ook op zoek naar een product dat goed geprijsd is. Bij paraplu’s zegt de prijs over het algemeen redelijk veel over de kwaliteit die je kunt verwachten. Goedkopere paraplu’s hebben bijna altijd een metalen frame en zijn vanuit de optiek van echte specialisten nooit windproof.

Bij het bedrukken van een “Windproof paraplu” heb je het eigenlijk over bovengemiddelde kwaliteit paraplu’s die wel wat wind kan verdragen, dit komt omdat ze zijn vervaardigd uit betere materialen zoals bijvoorbeeld glasfiber voor het frame en/of de steel en onderdelen die wat dikker zijn uitgevoerd dan bij hele goedkope modellen paraplu’s, denk daarbij weer aan de steeldikte maar ook aan de dikte van de baleinen (glasfiber). Deze paraplu’s hebben als voordeel dat ze meestal niet direct stuk gaan van flinke wind, ze kunnen wel binnenste buiten klappen maar door het materiaalgebruik gaan ze daar niet stuk van en kun je ze onbeschadigd terugklappen.

Voor het bedrukken van stormproof paraplu’s wordt nog een stap verder gegaan. Dit is het topsegment in parapluland. Deze paraplu’s worden gemaakt van nog sterkere materialen dan bij de windproof paraplu’s vaak ook glasfiber maar anders geconstrueerd. De frames worden regelmatig uitgevoerd met dubbele baleinen, kruislings gespaakt zodat ze nauwelijks om kunnen klappen, ook niet bij hele harde wind. Ook worden de nieuwste vindingen verwerkt in bv. de vorm van een steel of baleinen om te zorgen dat je er bij wijze van spreken een leven lang mee kunt doen.

Wil je meer weten over bedrukte paraplu’s en de verschillende kwaliteiten? Kijk dan hier eens

Actie paraplu bedrukken

paraplu bedrukken met logo
Actie paraplu https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Aanbieding 100 paraplu’s met opdruk (van € 451,- ex. btw) voor maar € 329,- ex. btw in totaal. Inclusief instelkosten en levering op 1 adres in NL.

Het betreft een degelijke witte paraplu met diameter van ca. 100 cm.
Het frame is zwart, en het handvat is van mooi zacht EVA schuim en voelt comfortabel aan. De 14 mm dikke steel geeft de paraplu een goede stevigheid.

Deze prijzen zijn inclusief bedrukking in 1 kleur op 1 paneel, inclusief levering bij u thuis of op kantoor. Prijzen zijn exclusief BTW.

Bij 100 stuks € 3,29 per stuk
Bij 250 stuks € 2,99 per stuk
Bij 500 stuks € 2,79 per stuk

Ze kunnen ook op meerdere panelen bedrukt worden en uiteraard ook in meerdere drukkleuren.

Het artikel op onze website:
https://www.paraplusite.nl/budget-paraplus/paraplus/#gp358111|100|1
Bestel ze en de prijs wordt automatisch verrekend in het vervolgtraject, u betaalt pas later.