(Zomer)Storm paraplu

Het lijkt een wat onstuimige week te worden voor de tijd van het jaar. Het is dan ook nooit te laat om paraplu’s te kopen en te laten bedrukken als relatiegeschenk en promotiemiddel. Met het onvoorspelbare Nederlandse weer heb je altijd een goede gadget op voorraad.
https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Selecteren kun je leren (of laat je goed adviseren)

Bij het inkopen van paraplu’s als relatiegeschenk is het verstandig om je goed te laten adviseren. Prijs is natuurlijk superbelangrijk maar staar je daar niet blind op. Wil je een paraplu van 3 euro die na 3 maanden stuk is of geef je liever 5 euro uit voor een paraplu die 5 jaar mee gaat? De prijs zegt vaak iets over de te verwachten kwaliteit en daarom is het goed om vooraf te bepalen waar de balans tussen die 2 factoren moet liggen.
https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Paraplu bedrukken op 1 paneel of toch op meerdere?

Ook voor het bedrukken van paraplu’s is het belangrijk om na te denken over “wie” ze gaat gebruiken en “waar” hij/zij dat gaat doen. Is het voor een promotie bij een event en is maximale zichtbaarheid gewenst dan kun je denken aan een repeterende bedrukking op bijvoorbeeld 4 panelen, zo groot mogelijke prints en een drukkleur die goed contrasteert met het doek.

Is het de paraplu bedoeld als luxe relatiegeschenk en gaat het juist om kwaliteit, degelijkheid en subtiliteit en wil je dat de paraplu die je weggeeft de favoriete paraplu wordt van de ontvanger? Kies dan om te beginnen voor een sterke paraplu. Qua bedrukking zouden wij kiezen voor een print op 1 paneel, qua drukformaat hoeft het niet maximaal en qua kleurcontrast zou je het minder opvallend kunnen houden. Op deze manier zal de reclame op de paraplu nooit een belemmering zijn om de paraplu vaak te gebruiken!

Windproof paraplu bedrukken

De GP-76 is een extreem sterke en grote paraplu

Windproof vs. Stormproof, wat is het verschil nu eigenlijk?

Als je paraplu’s wilt laten bedrukken dan is het verstandig om eerst over de gewenste kwaliteit na te denken. Je wilt natuurlijk dat je klanten en prospects er zo lang mogelijk plezier van hebben maar bent ook op zoek naar een product dat goed geprijsd is. Bij paraplu’s zegt de prijs over het algemeen redelijk veel over de kwaliteit die je kunt verwachten. Goedkopere paraplu’s hebben bijna altijd een metalen frame en zijn vanuit de optiek van echte specialisten nooit windproof.

Bij het bedrukken van een “Windproof paraplu” heb je het eigenlijk over bovengemiddelde kwaliteit paraplu’s die wel wat wind kan verdragen, dit komt omdat ze zijn vervaardigd uit betere materialen zoals bijvoorbeeld glasfiber voor het frame en/of de steel en onderdelen die wat dikker zijn uitgevoerd dan bij hele goedkope modellen paraplu’s, denk daarbij weer aan de steeldikte maar ook aan de dikte van de baleinen (glasfiber). Deze paraplu’s hebben als voordeel dat ze meestal niet direct stuk gaan van flinke wind, ze kunnen wel binnenste buiten klappen maar door het materiaalgebruik gaan ze daar niet stuk van en kun je ze onbeschadigd terugklappen.

Voor het bedrukken van stormproof paraplu’s wordt nog een stap verder gegaan. Dit is het topsegment in parapluland. Deze paraplu’s worden gemaakt van nog sterkere materialen dan bij de windproof paraplu’s vaak ook glasfiber maar anders geconstrueerd. De frames worden regelmatig uitgevoerd met dubbele baleinen, kruislings gespaakt zodat ze nauwelijks om kunnen klappen, ook niet bij hele harde wind. Ook worden de nieuwste vindingen verwerkt in bv. de vorm van een steel of baleinen om te zorgen dat je er bij wijze van spreken een leven lang mee kunt doen.

Wil je meer weten over bedrukte paraplu’s en de verschillende kwaliteiten? Kijk dan hier eens

Actie paraplu bedrukken

paraplu bedrukken met logo
Actie paraplu https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Aanbieding 100 paraplu’s met opdruk (van € 451,- ex. btw) voor maar € 329,- ex. btw in totaal. Inclusief instelkosten en levering op 1 adres in NL.

Het betreft een degelijke witte paraplu met diameter van ca. 100 cm.
Het frame is zwart, en het handvat is van mooi zacht EVA schuim en voelt comfortabel aan. De 14 mm dikke steel geeft de paraplu een goede stevigheid.

Deze prijzen zijn inclusief bedrukking in 1 kleur op 1 paneel, inclusief levering bij u thuis of op kantoor. Prijzen zijn exclusief BTW.

Bij 100 stuks € 3,29 per stuk
Bij 250 stuks € 2,99 per stuk
Bij 500 stuks € 2,79 per stuk

Ze kunnen ook op meerdere panelen bedrukt worden en uiteraard ook in meerdere drukkleuren.

Het artikel op onze website:
https://www.paraplusite.nl/budget-paraplus/paraplus/#gp358111|100|1
Bestel ze en de prijs wordt automatisch verrekend in het vervolgtraject, u betaalt pas later.

Kingsday alert! Oranje paraplu’s

Paraplu’s van Paraplusite.nl

Het is weer bijna zover…. Koningsdag 2019, zaterdag 27 april kleurt Nederland weer oranje! Op deze fantastische dag met overal festiviteiten zoals braderies, vrijmarkten, straatartiesten en horeca gaat Nederland massaal de straat op en zijn we samen één! Mooi weer is natuurlijk van harte welkom maar in het verleden is dat lang niet altijd het geval geweest. Met vrolijke oranje paraplu’s ben je voorbereid op mogelijk slechter weer en geniet je droog van deze fantastische dag. Denk ook eens aan de enorme exposure van je logo op Koningsdag veel mensen zullen je bedrukte paraplu bekijken.


Snoeppotten bedrukken met logo

Bedrukte snoeppotten kun je kopen in allerlei soorten en maten en het is een relatiegeschenk dat nooit een teleurstelling is! Wij durven wel te zeggen dat snoeppotten en snoepblikken met logo een van de allerbeste promo artikelen zijn die je kunt geven (en krijgen natuurlijk). LEES HIER VERDER

  • Denk aan een  bedrukte snoeppot op de balie van winkelfilialen waar klanten even snel een pepermuntje of ander snoepje uit kunnen pakken, het is een teken van gastvrijheid.
  • Op de beurs doen snoeppotten en snoepblikken het ook altijd heel erg goed, bezoekers van uw stand blijven net even langer hangen of hebben misschien wat meer geduld met wachten omdat u nog even bezig iemand anders van informatie te voorzien.
  • Een andere plek waar snoeppotten met logo het supergoed doen is natuurlijk in de horeca, bijvoorbeeld restaurants waar na de lunch of het diner even iets uit de snoeppot gepakt kan worden.

Eigenlijk is een snoeppot met bedrukking helemaal niet aan een branche gebonden maar altijd goed (maar snoep natuurlijk met mate). Geef je als relatiegeschenk of kado een mooie snoeppot met lekkere vulling weg dan weet je dat je iets goeds weggeeft, een cadeau waaruit waardering spreekt en denk ook aan het verstrekken van een “nieuwe vulling” als extra contactmoment met uw klant. Al met al zijn bedrukte snoeppotten gewoon een hele waardevolle investering!

Een stukje snoep geschiedenis

In de oertijd als er eten gezocht werd in het veld nam men alleen zoete vruchten mee, vruchten met een bittere smaak werden niet geplukt.
Honing was de eerste echte zoetstof die mensen gebruikten om eten een zoete smaak te geven. In het Stenen Tijdperk haalden de Jagers de honing uit nesten van wilde bijen. De oude Egyptenaren hielden al 2500 jaar voor Christus honingbijen.
Suiker – zoals wij dat kennen – bestaat ook al heel lang. In ca. 3000 jaar voor Christus wisten mensen in India al hoe suiker uit suikerriet gehaald kon worden. Via Arabische landen kwam deze methode ook naar Europa toe, als eerste naar Spanje en Frankrijk.

Rietsuiker en honing werden eerst alleen als zoetstof gebruikt. Echt snoep kwam pas kwam pas veel later, in de 16e eeuw. In de Zuiderlijke Nederlanden (nu België) onstond het idee om van rietsuiker verschillende soorten snoep te maken, dit snoep werd “suikerwerk” genoemd en was vooral bedoeld voor mensen uit hogere kringen waar het heel erg populair werd. Een aantal Duitse keisers liet het suikerwerk zelfs speciaal naar hun hof brengen vanuit België. Suikerwerk werd ook vaak gebruikt als een soort welkomstgeschenk, gemaakt in allerlei verschillende figuren. Het snoep bleef nog een tijd erg duur om te maken op deze manier. Pas na 1747 werd snoep maken een stuk goedkoper omdat een Duitse apotheker ontekte dat suiker ook uit suikerbieten gehaald kon worden in plaats van suikerriet. Vanaf dat moment werd het kopen van snoep toegankelijk voor een veel groter publiek. De haast magische en wereldwijde aantrekkingskracht op snoep is nooit meer weggegaan. Dit is tevens de reden waarom snoeppotten met bedrukking van bedrijfslogo zulke fantastische relatiegeschenken en promotie artikelen zijn.