TOP-6 sterkste paraplu’s

Paraplu als eindejaarsgeschenk

Met deze 6 windproof top paraplu’s maak je je klanten, leden, vrienden gegarandeerd blij. Klik op ieder model voor meer specs! Je kunt ze natuurlijk bedrukt of onbedrukt bestellen (vanaf 25 stuks). Bestel ze nu nog voor het einde van het jaar. Levertijd onbedrukt 1-2 werkdagen. Bedrukt ca. 7 werkdagen.

1. Ultra Strong

Een van de sterkste paraplu’s die je kunt vinden. Met ventilatie opening voor minder weerstand, luxe handvat en mooi doek, per stuk verpakt in een mooie bijpassende sleeve.

  • Vanaf € 13,87 pst.

2. STORMaxi

Mooie voordelige storm-paraplu met glasfiber frame en zwarte steel en handvat. 100 km/u windproof. per stuk verpakt in een sleeve, leverbaar in diverse kleuren .

  • Vanaf € 9,10 pst.

3. Windproof automaat

Nieuw in 2019, leverbaar in zwart en navy blauw. Automatische golfparaplu met fiberglass frame en luxe pongee doek voor een onvoorstelbare prijs.

  • Vanaf € 6,91 pst.

4. 10-baans topper

10 banen in plaats van 8, dus extra frame! Deze mooie sterke paraplu heeft een lange levensduur en een gunstig prijskaartje. in 10 kleuren leverbaar.

  • Vanaf € 6,91 pst.

5. Dubbel Frame

Onze supersterke topper, al jaren een succes en vaak als beste getest in vergelijkende onderzoeken. Deze paraplu kan niet binnenste buiten klappen.

  • Vanaf € 11,55 pst.

6. Glasfiber automaat

Leverbaar in verschillende kleuren. Al onze paraplu’s kunnen ook bedrukt worden met uw logo of tekst.

  • Vanaf € 6,91 pst.

Waarom Paraplusite.nl?

Paraplusite.nl is al jaren de specialist als het gaat om bedrukte paraplu’s. Doordat we zelf drukkers zijn en de paraplu modellen van binnen en van buiten kennen kunnen we vakkundig adviseren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen! Wij leveren paraplu’s met of zonder bedrukking als promotie artikel of relatiegeschenk aan bedrijven en particulieren. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste paraplu? Bel of mail ons gerust. Hopelijk tot snel!

Kijk eens in de koopjeshoek

Ben je op zoek naar een goede paraplu maar met een beperkt budget? Kijk dan eens in de koopjeshoek: https://www.paraplusite.nl/uitverkoop-op-op/

Deze paraplu’s zijn natuurlijk 100% nieuw en ongebruikt. Hoe kan het dan dat ze met kortingen van 30% tot 50% aangeboden worden? Dit komt omdat sommige modellen uit de collectie van vorig jaar komen en de nieuw collectie op kleine punten is aangepast maar het kan ook zijn dat het voorraad betreft van modellen die niet meer gemaakt worden en uit de collectie gaan. Nogmaals er mankeert niets aan deze paraplu’s en u kunt ze bedrukt of onbedrukt bestellen bij https://www.paraplusite.nl/

(Zomer)Storm paraplu

Het lijkt een wat onstuimige week te worden voor de tijd van het jaar. Het is dan ook nooit te laat om paraplu’s te kopen en te laten bedrukken als relatiegeschenk en promotiemiddel. Met het onvoorspelbare Nederlandse weer heb je altijd een goede gadget op voorraad.
https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Selecteren kun je leren (of laat je goed adviseren)

Bij het inkopen van paraplu’s als relatiegeschenk is het verstandig om je goed te laten adviseren. Prijs is natuurlijk superbelangrijk maar staar je daar niet blind op. Wil je een paraplu van 3 euro die na 3 maanden stuk is of geef je liever 5 euro uit voor een paraplu die 5 jaar mee gaat? De prijs zegt vaak iets over de te verwachten kwaliteit en daarom is het goed om vooraf te bepalen waar de balans tussen die 2 factoren moet liggen.
https://www.paraplusite.nl/paraplu-bedrukken/

Paraplu bedrukken op 1 paneel of toch op meerdere?

Ook voor het bedrukken van paraplu’s is het belangrijk om na te denken over “wie” ze gaat gebruiken en “waar” hij/zij dat gaat doen. Is het voor een promotie bij een event en is maximale zichtbaarheid gewenst dan kun je denken aan een repeterende bedrukking op bijvoorbeeld 4 panelen, zo groot mogelijke prints en een drukkleur die goed contrasteert met het doek.

Is het de paraplu bedoeld als luxe relatiegeschenk en gaat het juist om kwaliteit, degelijkheid en subtiliteit en wil je dat de paraplu die je weggeeft de favoriete paraplu wordt van de ontvanger? Kies dan om te beginnen voor een sterke paraplu. Qua bedrukking zouden wij kiezen voor een print op 1 paneel, qua drukformaat hoeft het niet maximaal en qua kleurcontrast zou je het minder opvallend kunnen houden. Op deze manier zal de reclame op de paraplu nooit een belemmering zijn om de paraplu vaak te gebruiken!