Waarom kiezen voor Logo Support

Veel bedrijven zoeken online naar een totaalleverancier voor promotionele artikelen. Bij grotere bedrijven zijn dit vaak de mensen van de afdeling marketing en bij kleinere bedrijven vaak de bedrijfseigenaren. Omdat relatiegeschenken en promo items vaak maar een klein onderdeel zijn van een marketingcampagne begrijpen wij dat je je hier graag in laat ontzorgen door een flexibele partner met veel kennis van zaken die ook buiten kantoortijden bereikbaar is. Als bedrijfseigenaar heb je al genoeg andere dingen aan je hoofd dan je eindeloos te verdiepen in Relatiegeschenken.

Logo_ontwerpDoor de aanwezige grafische kennis schakelen we direct met onze klanten zonder tussenkomst van productiehuizen en drukkerijen, wij weten wat er wel en niet kan! We maken indien gewenst gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld van een bepaald product met het logo en als dit (en de offerte) naar wens is kan het zo in productie. Heeft u geen geschikt artwork dan maken wij het in overleg geschikt voor productie, dit is meestal gratis!

We zetten graag een stapje extra

Veel van onze klanten komen al jaren bij ons terug vanwege het prettige persoonlijke contact. We houden van scherpe prijzen, snel schakelen en we doen wat we beloven, voor Logo Support niet meer dan normaal! Leg ook je speciale eisen en wensen bij ons neer uiteindelijk is er altijd wel een oplossing.

Onze werkwijze

Brainstorm_sessieVaak krijgen we van klanten de vraag of we willen meedenken over een promotioneel artikel voor een bepaald evenement. We vragen dan zoveel mogelijk input om hier een goede selectie voor te kunnen maken. Belangrijke zaken voor het maken van de juiste keuze zijn; het type beurs of event, het verwachte type bezoeker, de datum/jaargetij, het doel, het budget en de oplage. Wij maken dan een selectie van artikelen die hier binnen past. Vaak zit er meteen iets bij dat aanspreekt en hier maken we dan vrijblijvend een offerte en digiproef (zie voorbeeld) voor. Als de offerte en de digitale proef zijn goedgekeurd kan de order in werking gezet worden, we hebben voor die tijd al afspraken gemaakt over de levertijd dus er is verder niets meer om je zorgen over te maken!

Wat ik echt belangrijk vind:
– De klant moet het product krijgen dat het beste bij zijn/haar wensen en budget past.
– De klant moet vooraf precies weten waar hij aan toe is, zowel qua prijs als kwaliteit.
– De klant moet altijd op tijd geleverd krijgen!

RikLagerweijRik Lagerweij
(eigenaar Logo Support)

 

 

Specialist in Paraplu’s, USB sticks, Pepermuntblikjes, Golfballen & Tassen

Wil je toch een product uitzoeken op een overzichtelijke website? Voor jou hebben we 5 specialistische websites gemaakt waar je gemakkelijk kunt zoeken en direct de totaalprijs inclusief instelkosten, drukkosten en verzendkosten kunt berekenen.