TOP-6 sterkste paraplu’s

Paraplu als eindejaarsgeschenk

Met deze 6 windproof top paraplu’s maak je je klanten, leden, vrienden gegarandeerd blij. Klik op ieder model voor meer specs! Je kunt ze natuurlijk bedrukt of onbedrukt bestellen (vanaf 25 stuks). Bestel ze nu nog voor het einde van het jaar. Levertijd onbedrukt 1-2 werkdagen. Bedrukt ca. 7 werkdagen.

1. Ultra Strong

Een van de sterkste paraplu’s die je kunt vinden. Met ventilatie opening voor minder weerstand, luxe handvat en mooi doek, per stuk verpakt in een mooie bijpassende sleeve.

  • Vanaf € 13,87 pst.

2. STORMaxi

Mooie voordelige storm-paraplu met glasfiber frame en zwarte steel en handvat. 100 km/u windproof. per stuk verpakt in een sleeve, leverbaar in diverse kleuren .

  • Vanaf € 9,10 pst.

3. Windproof automaat

Nieuw in 2019, leverbaar in zwart en navy blauw. Automatische golfparaplu met fiberglass frame en luxe pongee doek voor een onvoorstelbare prijs.

  • Vanaf € 6,91 pst.

4. 10-baans topper

10 banen in plaats van 8, dus extra frame! Deze mooie sterke paraplu heeft een lange levensduur en een gunstig prijskaartje. in 10 kleuren leverbaar.

  • Vanaf € 6,91 pst.

5. Dubbel Frame

Onze supersterke topper, al jaren een succes en vaak als beste getest in vergelijkende onderzoeken. Deze paraplu kan niet binnenste buiten klappen.

  • Vanaf € 11,55 pst.

6. Glasfiber automaat

Leverbaar in verschillende kleuren. Al onze paraplu’s kunnen ook bedrukt worden met uw logo of tekst.

  • Vanaf € 6,91 pst.

Waarom Paraplusite.nl?

Paraplusite.nl is al jaren de specialist als het gaat om bedrukte paraplu’s. Doordat we zelf drukkers zijn en de paraplu modellen van binnen en van buiten kennen kunnen we vakkundig adviseren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen! Wij leveren paraplu’s met of zonder bedrukking als promotie artikel of relatiegeschenk aan bedrijven en particulieren. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste paraplu? Bel of mail ons gerust. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *