Relatiegeschenken kopen bij Logo Support

Promotie productenEr zijn veel aanbieders van relatiegeschenken en promotionele artikelen in Nederland, heel veel zelfs. Wij onderscheiden ons van de rest door net even wat meer te bieden zonder dat dit extra kost. We horen je denken “ja, dat zal wel” maar het is echt zo. Het zit hem vaak in de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld productkennis, advies op gebied van bedrukkingsmogelijkheden, vrijblijvende visual en snellere levertijden waar nodig.

Direct naar de catalogus met het assortiment.
Wij werken met het assortiment van MidOcean onze betrouwbare partner / importeur. Hierdoor kunnen we u scherpe prijzen inclusief bedrukking bieden voor uw relatiegeschenken en kunnen we u garanderen dat er goed en op tijd geleverd wordt. Zorgeloos bestellen dus!

Het totale plaatje moet kloppen

Je kunt bij ons altijd geheel vrijblijvend een digitale proef aanvragen voor een bepaald artikel met logo. Hier zitten geen verdere verplichtingen voor u aan. Wij doen dit vooraf omdat we vinden dat een offerte niet alleen uit een prijs bestaat maar ook uit een visualisatie van het eindresultaat, zo heeft u een goed beeld van het product met bedrukking dat bij de prijs hoort, het totale plaatje dus!

Promotie artikelen bedrukkenZet ons gewoon aan het werk!

Het is natuurlijk mogelijk om gewoon lekker zelf op zoek te gaan naar een promotioneel product dat past de actuele wensen van je bedrijf, dat kan hier bijvoorbeeld. Maar is het niet veel makkelijker om dit werk uit handen te geven aan specialisten die hier dagelijks mee bezig zijn? Dit scheelt enorm veel tijd, geld en energie. Tijd die je in andere projecten kunt steken. Geef ons tools om aan de slag te gaan zoals informatie over de oplage, het doel, het evenement, het budget (waar we liever altijd onder blijven), de levertijd, het logo etc. Wij gaan dan op zoek naar de ideale give-away voor jou!

Nadat we een selectie van promo artikelen hebben gemaakt en voorgesteld die aan de criteria voldoen kunnen we voor één of meerdere producten die er uit springen een visual en gedetailleerde offerte maken. Hierna kun je nog steeds besluiten of je ermee door wilt gaan of niet, wij hopen natuurlijk van wel! Vrijheid blijheid heet dat.