Bestel sponsorborden en sponsordoeken op maat!

Sponsorborden van Trespa of HPL met enkelzijdige of dubbelzijdige full colour print.
Het meest gebruikte plaatmateriaal langs de velden 6mm dik en afmeting in overleg.

Vraag een offerte aan via: info@logosupport.nl

Sponsorborden dibond. 3mm of 6mm dik.
Dibond heeft een aluminium toplaag een de buitenkanten waardoor het plaatmateriaal nog sterker is.

Vraag een offerte aan via: info@logosupport.nl

Meshdoeken met ogen / ringen, supersterk en lichtgewicht doek voor tegen hekwerken.

Vraag een offerte aan via: info@logosupport.nl

Trespa® en HPL laten bedrukken

Je kunt kiezen uit de gecertificeerde Trespa® of HPL (High Pressure Laminate) platen. Trespa® is de bekendste fabrikant van HPL-platen. Het verschil tussen die twee? Trespa® platen worden blanco geleverd, HPL-platen worden voorzien van folie. De opbouw van beide plaatsoorten is hetzelfde en zorgt voor een waterbestendige plaat dat geen onderhoud nodig heeft.

Dibond® laten bedrukken

Dibond®, ook wel aluminium paneel genoemd, is een sandwichpaneel met drie verschillende lagen. Dit plaatmateriaal is licht in gewicht, maar toch zeer stevig dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Je kiest uit de diktes 3, 4 en 6 mm.

Meshdoek bedrukken

Meshdoek is een PVC doek van met een open gaasstructuur. De geweven constructie met kleine gaatjes, maakt het materiaal doorzichtig en enigszins luchtdoorlatend. Het doek heeft een matte uitstraling.

De maximale printbreedte uit één stuk is 478 cm bij zomen (en ringen) en een tunnel. Ga je voor schoonsnijden en ringen? Dan kun je uitgaan van een maximale printbreedte van 494 cm uit één stuk. Het materiaal heeft een gewicht van 270 gram/m2.

Lucht- en enigzins lichtdoorlatend

Er komt lucht en enigzins licht door de kleine gaatjes van het doek heen, waardoor de natuurlijke lichtinval achter het doek behouden blijft. Je kunt door het materiaal heen kijken.

Meest voorkomende toepassingen

Meshdoek wordt voornamelijk gebruikt als bouwhekdoek, hekwerkbanner, spandoek, steigerdoek of XL doek.

Doordat het materiaal luchtdoorlatend is, is het bestand tegen de wind. Daarnaast is het materiaal ook waterafstotend en door deze twee dingen kan het goed buiten ingezet worden. Daarnaast is het materiaal ook brandvertragend en mag het daarom in openbare ruimtes toegepast worden.

Extra contrast voor een heldere boodschap

Houd er bij het ontwerp rekening mee dat de prints minder krachtig zijn door de open gaatjesstructuur. Zorg daarom voor extra contrast in het ontwerp voor een heldere boodschap.